Юна острожанка Соломія Стецюк перемогла у шостому турі «Олімпійського літа»

10 Серпня 2020, 12:25
4171

Комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради разом з Відділенням НОК України в Рівненській області підвели підсумки 6 туру Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу «Олімпійське літо» у Рівненській області.


Про це повідомляють на сторінці «Спорт для всіх Рівненщини» в мережі фейсбук.

Нагадаємо, за умовами шостого туру, учасники з 7 по 10 серпня 2020 року завантажували відео у відповідній події на сторінці «Спорт для всіх Рівненщини» в соціальній мережі «Фейсбук», на якому демонстрували довільну рухову активність обов’язково з використанням велосипеда, самоката, скейта, гіроборда, гіроскутера, моноколеса, моноскутера, тощо. Перемогу здобував той учасник, відео з яким отримає найбільше вподобань у відповідній події «Олімпійське літо на Рівненщині. 6 тур» в соціальній мережі «Фейсбук».

«Отож, за підсумками проведення заходу, перше місце здобула Соломія Стецюк з міста Острог. Друге місце посів Максим Федорук з Бугаївської ОТГ, а бронзова нагорода дісталася Володимиру Хайчевському з міста Радивилів. Всі вони будуть нагороджені дипломами, медалями, призами та сувенірами від організаторів заходу. Вітаємо переможців та запрошуємо до участі в наступних активностях», - розповідають організатори.




 

Нагадаємо: Острожанин Володимир Кравченко здобув «срібло» у 5 турі «Олімпійського літа».

 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024