На Острожчині відбулася комплексна превенція Держпраці

08 Серпня 2020, 17:10
4612

До суб’єктів господарювання торгівлі та сфери послуг Гощі, Острога, Гощанського та Острозького районів завітали під час чергового інформаційного візиту фахівці Управління Держпраці у Рівненській області.

Про це повідомляють в Управлінні Держпраці у Рівненській області.


 

У рамках комплексної превенції інспектори праці роз’яснили роботодавцям і працівникам про переваги легальних трудових відносин, вимоги з безпеки та гігієни праці, обов’язковість виконання протиепідемічних заходів. Водночас, фахівці Управління здійснили моніторинг дотримання відповідних вимог.




Із роботодавцями та працівниками закладів торгівлі та надання послуг спілкувалися головні державні інспектори відділу з питань здійснення державного контролю за додержанням законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів Управління Михайло Семенюк, Мирослава Гуменюк.

«У деяких магазинах виявлено порушення протиепідемічних вимог: продавці були без масок», - звертають увагу в Управлінні Держпраці у Рівненській області.


 

Відтак, фахівці Управління наголосили порушникам на обов’язковості дотримання вимог безпеки та протидії розповсюдженню COVID-19.
Про порушення протиепідемічних вимог, відповідно до процедури взаємодії, буде інформовано територіальний орган Держпродспоживслужби для подальшого реагування.

Управління Держпраці у Рівненській області закликає всіх роботодавців та працівників дотримуватися протиепідемічних вимог та берегти здоров’я та життя людей.

Нагадаємо: В Острозі говорили про переваги легальної праці, безпека та дотримання протиепідемічних вимог.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024