Робота центрів зайнятості Рівненщини залежатиме від кольору «карантинної» зони

07 Серпня 2020, 14:20
Острозька міськрайонна філія Рівненського обласного центру зайнятості 5366
Острозька міськрайонна філія Рівненського обласного центру зайнятості

Служба зайнятості повертається до звичного режиму роботи. Центри зайнятості відновлюють особистий прийом громадян і готові до надання комплексу послуг зі сприяння у працевлаштуванні не тільки онлайн, а й безпосередньо у центрах зайнятості.

Про це повідомляють у Рівненській ОДА.

Це стосується всіх центрів зайнятості та філій, розміщених у «зеленій» зоні рівня епідемічної небезпеки. З частковими обмеженнями продовжують працювати центри зайнятості в районах, де визначено «жовтий», «помаранчевий» або «червоний» рівень небезпеки.

До сьогодні для Рівненщини визначена зелена «карантинна» зона, тож двері обласної служби зайнятості відкриті для відвідувачів. Обслуговування здійснюється з дотриманням усіх карантинних правил.

У звичному режимі працюють і філії в районах, крім Костопільської районної філії.

«Роботу з відвідувачами будемо здійснювати із дотриманням усіх санітарних та протиепідемічних заходів відповідно до рекомендацій Міністерства охорони здоров’я України, у т.ч. із дотриманням маскового режиму та соціальної дистанції. Ми готові приймати клієнтів, консультувати та допомагати з пошуком роботи», - анонсували в Острозькій міськрайонній філії Рівненського обласного центру зайнятості.

Водночас, Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій буде щотижнево по п'ятницях оновлювати дані про «карантинні» зони, які будуть діяти з понеділка наступного тижня. Від цього рішення залежатиме робота центрів зайнятості.  

До слова, інформація про контакти базових центрів зайнятості та філій Рівненського обласного центру зайнятості – за посиланням https://bit.ly/33Chknm

Для отримання додаткової інформації можна звернутися за телефоном гарячої лінії Рівненського обласного центру зайнятості: (0362) 63 31 06.

Читайте також: Як відбуватиметься навчання у закладах освіти Рівненщини з 1 вересня.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром