Топ -5 причин відвідати відкриття туристичного сезону

19 Квітня 2017, 11:19
2752

Відкриття туристичного сезону відбудеться 20 квітня. Розпочнеться воно об 11:00 з офіційних урочистостей та презентації туристичного сайту міста. Заплановано ще низку заходів, серед яких ми зібрали для Вас найцікавіші. Не пропустіть цікаві заходи та розваги. До вашої уваги 5 причин, чому варто відвідати відкриття туристичного сезону в Острозі.

Причина 1

Відбудеться відкриття «Шахового куточка» – місця, де можна відпочити граючи шахи. Оскільки місце для гри функціюватиме у сквері ім. 40-річчя Перемоги, можна буде не тільки грати в шахи, а й насолодитися природою.

Причина 2

Буде чудова нагода побувати не просто на екскурсії міста, а ще й на театралізовану дійстві. А ви добре знаєте своє місто та його легенди? Навіть, якщо так, прийдіть і насолодіться історією, яка буде втілена за допомогою театру.

Причина 3

На міській площі буде організована гра «Мандрівка Острогом» для дітей. Дозвольте дітям побавитись у захопливу гру та отримати безліч позитивних емоцій і незабутніх вражень

Причина 4

У рамках проекту «Містичний Острог» відбудеться квест для школярів «У пошуках князівських скарбів». Розваги будуть для будь-якого віку, про підлітків також не забули. Квест організовують студенти, тому буде яскраво та весело.

Причина 5

Острог – місто з величною історією, архітектурою та легендами. Дозвольте собі вкотре відчути всю чарівну атмосферу свого міста. А також не забудьте покликати друзів та знайомих і приєднатись до цього дійства.

Уся програма заходів з нагоди відкриття туристичного сезону.

Автор: Вікторія БРОДОСЮК

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024