На засіданні виконкому говорили про освіту, ЦНАП та корупцію

19 Квітня 2017, 10:04
3567

Виїзне засідання виконавчого комітету відбулося в Центрі надання адміністративних послуг 18 квітня.

Засідання виконкому провів Острозький міський голова Олександр Шикер. Перед початком члени виконавчого комітету ознайомилися з матеріально-технічною базою Центру надання адміністративних послуг.

Першим про реалізацію Закону України «Про надання адміністративних послуг» звітував начальник ЦНАПу Микола Штундер. Також він зазначив, що Острозький міський ЦНАП один з небагатьох, хто має автоматизовану систему контролю документів.

«За основу взяли програмний продукт Славутського ЦНАПу, який працює вже протягом двох років», - розповів Микола Штундер


 

Прозвітувала також про виконання своїх обов’язків начальник фінансового управління виконкому Тетяна Мацун.

Начальний відділу з юридичної роботи Оксана Митрофанова проінформувала про стан дотримання вимог антикорупційного законодавства щодо виконання заходів, спрямованих на протидію та запобіганню корупції.

Кухарук Людмила, начальник відділу освіти, проінформувала про закріплення за загальноосвітніми навчальними закладами вулиці Острога щодо складання списків дітей, віком до 5 років, а також дітей-підлітків. Окрім того, затверджено склад робочої групи контролю обліку дітей та підлітків шкільного віку.

«На працівників відділу освіти будуть покладені не притаманні їм обов’язки, тому що дуже багато назв вулиць в Острозі змінилось», - зауважив міський голова Олександр Шикер.

Острозький міськвиконком розглянув також заяви громадян. Зокрема про проведення технічної інвентаризації захисних споруд цивільного захисту, про втановлення дорожних знаків «Стоянку заборонено» та «Рух гужового транспорту заборонено» на вулиці Максима Кривоноса.

Засідання тривало менше години. За всі рішення члени Острозького виконавчого комітету проголосували одностайно. Наостанок Острозький міський голова Олександр Шикер подякував своїм колегам за те, що знайшли час та зібралися на засідання.

Автор: Вікторія БРОДОСЮК

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024