На Великдень в Острозькому районі згоріла школа

17 Квітня 2017, 22:06
4828

У понеділок, 17 квітня, сталася пожежа в одноповерховому Навчально-виховному комплексі Слобідської ЗОШ І-ІІ ступенів, ДНЗ ясла-садок розміром 25х8 у селі Слобідка.

За вказаною адресою негайно було направлено два чергових відділення 17-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Острога. Прибувши на місце виклику вогнеборці провели розвідку та встановили, що пожежею охоплено значна площа даху школи. Тому додатково на місце пожежі прибуло чергове відділення вогнеборців 8-ї державної пожежно-рятувальної частини з міста Нетішина Хмельницької області.

 

Рятувальники оперативно подали на гасіння вогнегасячі засоби. О 10:35 пожежа була локалізована, а о 13:00 повністю ліквідована. Загиблих та постраждалих на пожежі не має.

На місці події працювала слідчо-оперативна група правоохоронців та оперативна група співробітників Головного управління ДСНС України у Рівненській області на чолі із заступником начальника полковником служби цивільного захисту Олегом Панюком. Причина пожежі та розмір збитків наразі встановлюються.  Про це інформує Головне управління ДСНС України у Рівненські області.








 

Коментарі
20 Квітня 2017, 19:00
Дуже багато розмов в інтеренті навколо цієї пожежі і зокрема навколо роботи рятувальників...... Хочу наголосити, що рятувальники прибули вчасно, відразу після виклику і на двох автомобілях, а не так як &quot;деякі&quot; коментують......та навіть викликали допомогу з Нетішина!!!!!! і робили все можливе для порятунку будівлі, адже у вісх є діти....але у зв&quot;зку з відсутністю можливості забору води для автомобілів (а їхній запас води передбачено на 5-7 хв роботи і це не вина рятувальників, а заводу виробника) пожежа швидко розповсюдилася і не дала змоги врятувати школу.<br/>а щодо проблеми пожежогасіння, то нехай звернуться до сільського голови і спитають: &quot;де пірс для забору води пожежно-рятувальною технікою,яки передбачений правилами пожежниї безпеки і чому в пожежних гідрантах немає води?&quot;, у зв&quot;язку з чим автомобілі їздили заправлятися за декілька кілометрів
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024