Підсумки тижня: неповнолітні крадії, діти-танцюристи, на Острожчині освятили паски

17 Квітня 2017, 15:18
2870

Район.Острог знову підсумовувє новини за тиждень, які викликали найбільший інтерес у читачів. До вашої уваги новини, які найбільше зацікавили читачів у період із 10 по 16 квітня.

Як на Острожчині великодні кошики освячували

У ніч з 15 на 16 квітня у всіх храмах Острожчини відбулося святкове богослужіння з нагори Воскресіння Ісуса Христа. Після літургії всі бажаючі могли освятити кошички з пасками та крашанками. 


 

Центр Острога з висоти пташиного польоту

Всі звикли милуватися Острогом прогулюючись містом, його маленькими затишними вуличками та милуючись старовинними спорудами. Але мало хто має можливість оцінити красу нашого міста з висоти пташиного польоту.


 

Оженин: школярам подарували м'ячі від Федерації футболу України

12 квітня депутат Рівненської обласної ради Віталій Ундір та голова Острозької районної державної адміністрації Богдан Турович відвідали НВК «Оженинська ЗОШ І-ІІІ ст. (ліцей) – ДНЗ» ім. Т.Г. Шевченка.


 

В Острозі викрили двох неповнолітніх крадіїв

Оперативники Острог вийшли на слід неповнолітніх, на рахунку яких дев’ять крадіжок із житлових будинків, гаражів, новобудов.

Діти з Острога - переможці танцювального конкурсу

У неділю, 9 квітня, у м. Тернопіль відбулися змагання зі спортивно-бального танцю «Ternopil 5th Grande Cup 2017». Острожчину на заході представляв ДСТК «Реверс».


 

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024