Острожанин Володимир Кравченко здобув «срібло» у 5 турі «Олімпійського літа»

03 Серпня 2020, 14:00
4683

5 тур Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу «Олімпійське літо», що проводив на Рівненщині комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради разом з Відділенням НОК України в Рівненській області був присвячений легкій атлетиці.
Про це повідомили на сторінці Спорт для всіх Рівненщини.

За його умовами, учасники з 31 липня по 3 серпня 2020 року завантажували своє відео рухових активностей з використанням спеціального легкоатлетичного та іншого інвентарю на сторінці «Спорт для всіх Рівненщини» в соцмережі «Фейсбук».

Перемогу здобував той учасник, чиє відео отримало найбільше вподобань.

«Отож, за підсумками проведення заходу третє місце посів Максим Федорук з Бугаївської ОТГ, «срібло» дістається Володимиру Кравченку з міста Острог, а перемогу здобув майбутній чемпіон та вже активний учасник наших заходів, не дивлячись на свій юний вік, Артем Бульботка з смт. Володимирець», - підвели підсумки організатори заходу.





Вітаємо переможців!

Пропонуємо переглянути відео від Володимира Кравченка ще раз.

Нагадаємо, для всіх, кому карантин не заважає займатися спортом, комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради за підтримки Відділення НОК України в Рівненській області запропонував долучитись до Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу «Олімпійське літо» у Рівненській області, що проходитиме в 9 турів, упродовж липня-серпня 2020 року у формі спортивних активностей за місцем проживання. 

Читайте також: Острог у списку красивих місць України.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024