Бізнесменів Острожчини запрошують до участі у Всеукраїнському рейтингу

01 Серпня 2020, 11:40
3861

Бізнесмени Острожчини можуть взяти участь у Всеукраїнському Рейтингу «Сумлінні платники податків – 2019», який проводиться «Асоціацією платників податків України».

Як інформують у ВГО «Асоціація платників податків України», Всеукраїнський Рейтинг проводиться у два конкурсні тури: перший тур – на обласному (регіональному) рівні у період: з 14 липня по 14 серпня включно (прийом заявок); другий тур на всеукраїнському рівні у термін: з 14 серпня по 14 вересня включно – визначення переможців І-го туру та граничний термін для подання номінантів на ІІ-й тур Рейтингу до Генеральної дирекції ВГО АППУ. Визначення переможців ІІ-го туру – 15 жовтня 2020 року.

«Незважаючи на ситуацію, яка склалася в Україні, та й у всьому світі загалом, АППУ вирішила не порушувати традицію та розпочати Всеукраїнський рейтинг «Сумлінні платники податків — 2019» з 14 липня 2020 року», - зазначають організатори рейтингу.

Головна мета конкурсу – промоція підприємців, які ведуть чесний бізнес.

Вагому роль в оцінюванні відіграють не лише абсолютні, а й відносні показники ефективності роботи підприємств.

Кандидати на перемогу в Рейтингу повинні продемонструвати високі досягнення щодо повноти і своєчасності сплати податків та зборів, дотримання податкової дисципліни, кількості офіційно працевлаштованих осіб, розміру середньомісячної заробітної плати по підприємству, суми коштів, витрачених на соціальні програми тощо.

НОМІНАЦІЇ РЕЙТИНГУ:

1. Аграрний сектор

2. Промисловість

3. Будівництво

4. Транспорт

5. Фінанси

6. Медицина

7. Фармацевтика

8. Торгівля

9. Наука

10. Культура

11. Інформація та телекомунікації

12. Цифрова інформатика

Умови участі у Рейтингу:

1. Відсутність податкового боргу станом на 01 січня поточного року.

2. Відсутність заборгованості з виплати заробітної плати станом на 01 січня поточного року.

3. Наявність статусу юридичної особи, платника податку на прибуток підприємств. Для платників податків у аграрній галузі можлива наявність статусу платника єдиного податку 4 групи.

4. Відсутність порушень податкового законодавства, доведених у судовому порядку протягом звітного року.

Критерії відбору номінантів:

1. Повнота та своєчасність сплати податків та зборів

2. Податкова дисципліна

3. Середньорічна заробітна плата по підприємству

4. Кількість робочих місць на підприємстві

5. Благодійність

6. Соціальний пакет роботодавця

Отримуючи звання «Сумлінного платника податків», підприємство, окрім популяризації на власному прикладі чесного і прозорого ведення бізнесу, отримує суспільне визнання, вдячність держави за належне виконання своїх податкових зобов’язань і публічно закріплює свій статус надійного бізнес-партнера.

Кожен переможець нагороджується дипломом та статуеткою/значком.

Підставою для участі у конкурсі є Заявка платника податку.

Для участі у Всеукраїнському Рейтингу «Сумлінні платники податків» необхідно подати заявку до Територіального відділення Всеукраїнської громадської організації «Асоціація платників податків» в Рівненській області за адресою [email protected] . За результатами розгляду поданих заявок регіональною Рейтинговою комісією будуть визначені переможці Першого (регіонального) туру Рейтингу та номінанти для участі у Другому турі.

Участь в обох турах добровільна та безкоштовна.

Ознайомитись з «Положенням про Всеукраїнський Рейтинг «Сумлінні платники податків»», умовами участі у Рейтингу, номінаціями та категоріями Рейтингу, критеріями оцінювання номінантів, а також отримати бланк заявки на участь у Рейтингу можливо на сайті «Сумлінні платники податків» https://appu.org.ua/   в розділі Рейтинг: https://appu.org.ua/rating.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024