В Острозі визначили кращих держслужбовців

15 Квітня 2017, 09:41
3071

11 квітня в Острозькій районній державній адміністрації відбувся І тур Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець», участь у якому взяли 17 державних службовців.

У номінації  «Кращий керівник» змагалося 5 претендентів, у номінації  «Кращий спеціаліст» – 12. 

Учасники під час конкурсу продемонстрували свої знання Конституції України, законодавства про державну службу, специфіки функційних повноважень державного органу та посадових обов’язків державного службовця. Також конкурсантам було запропоновано виконати практичні завдання: скласти діловий документ та продемонструвати свої володіння персональним комп’ютером. 

Переможцем у номінації «Кращий керівник» визнано Бойко Тетяну Сергіївну – начальника служби у справах дітей Острозької районної державної адміністрації.

У номінації «Кращий спеціаліст» перемогу здобув Федорчук Володимир Симович – головний спеціаліст сектору з питань опіки, піклування та усиновлення Острозької районної державної адміністрації.


 

Цьогорічний конкурс вкотре показав, що на державну службу приходять професійно підготовлені громадяни, які успішно та ініціативно виконують службові обов’язки та мають організаторські здібності.

 

За матеріалами Острозької районної державної адміністрації

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024