Розкладні ліжка – універсальна основа для сну і відпочинку

24 Липня 2020, 15:30
5024

Коли немає можливості використовувати стаціонарний варіант, ліжка доводиться користуватися альтернативними рішеннями.

Розкладне ліжко здатне замінити великий диван або повноцінне спальне місце. Придбати такий вид меблів можна тут https://amf.com.ua/krovati/raskladushki/, де є величезна кількість різних варіацій.

У складеному вигляді таке ліжко можна зберігати в шафі або де-небудь в обмеженому просторі.

Розкладачку не обов'язково використовувати як спальне місце. Її можна взяти на риболовлю чи на море, розкласти на задньому дворі дачі або заміського будинку, щоб просто відпочивати або загоряти. Легка вага і здатність до переміщення – ідеальне рішення для подальшого використання.

 

Різновиди розкладачок

Поділ цих меблів на категорії залежить від використовуваних матеріалів і устаткування:

  1.  Тканинні. Найпростіші і жорсткі розкладачки. На спеціальному каркасі міцно натягнута тканина, але вона з часом розтягується, і функціональність ліжка знижується.
  2.  Тканинні з пружинами. Класичний варіант виконання, де крім тканини додаткове кріплення гарантовано пружинами. Створюють м'якість, але міцність залишає бажати кращого.
  3. Сталеві з ламелями і натягнутою сіткою. Бюджетний міцний варіант, хоча з часом сітка розтягується.
  4. З дерев'яними ламелями. Багатофункціональні розкладачки, до яких додаються ортопедичні матраци.
  5. Комбіновані. На пружини натягується тканина, і додаються дерев'яні ламелі для міцності.

Розкладачки нового покоління - це міцний каркас, дерев'яні ламелі і високий ортопедичний матрац. Все це доповнюється надійним і якісним механізмом розкладання.

 

«AMF» – доступні розкладачки без посередників

Всі пропозиції в асортименті магазину «AMF» - це надійні вироби, виготовлені з міцного металевого каркаса. Розкладачки прослужать не один десяток років, тому їх сміливо можна використовувати кожен день і не переживати за функціональність.

Ортопедичні матраци не зіпсують поставу, а навпаки допоможуть розслабитися, відпочити і відновити сили. Більшість розкладачок доповнюються коліщатками, щоб їх було зручно переносити і транспортувати в залежності від ситуацій.

У каталозі кожен покупець може ознайомитися з пропозиціями, аналізуючи характеристики, параметри, фотографії та вартість. Деякі моделі можна купувати на замовлення, якщо готові рішення не підходять з яких-небудь причин.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024