Острожанин Дмитро Мазярчук переміг у баскетбольних батлах «Олімпійського літа»

13 Липня 2020, 15:35
5232

Для всіх, кому карантин не заважає займатися спортом, комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради за підтримки Відділення НОК України в Рівненській області запропонував долучитись до Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу «Олімпійське літо» у Рівненській області, що проходитиме в 9 турів, упродовж липня-серпня 2020 року у формі спортивних активностей за місцем проживання.

Про це повідомили на сторінці Спорт для всіх Рівненщини.


Зокрема, з 10 по 13 липня 2020 року спортсмени та аматори, чиїм захопленням та улюбленим видом спорту є баскетбол, завантажували відео тривалістю до 1 хвилини, де демонстрували спритність, майстерність, швидкість і вміння володіти баскетбольним м'ячем. Переможець визначався за найбільшою кількістю вподобань до цього відео.

Отож, за підсумками проведення заходу, перше місце здобув Мазярчук Дмитро з міста Острог. Друге місце посів Якимчук Олександр, а бронзова нагорода дісталася Федоруку Максиму, обоє з Бугаївської ОТГ.

Як стало відомо, всі вони будуть нагороджені дипломами, медалями, призами та сувенірами від організаторів - комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради за підтримки Відділення НОК України в Рівненській області.

«Дякуємо всім, хто долучився до заходу, вітаємо переможців та запрошуємо до участі в наступних активностях з використанням гімнастичних обручів!», - резюмують організатори заходу.

Нагадаємо, у заході «Олімпійське літо на Рівненщині. 1 тур», в якому учасники демонстрували довільну рухову активність обов’язково з використанням скакалки, перше місце здобула юна острожанка Вероніка Кінах.

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024