Під час звітного концерту Економічного факультету збирали гроші для воїнів АТО

07 Квітня 2017, 20:55
2559

У четвер, 6 квітня, відбувся звітний концерт економічного факультету Острозької академії. Захід відбувся в рамках тижня цього ж факультету.

На концерті студенти економічного презентували свої таланти та вміння. Грали на музичних інструментах, співали пісні та розігрували міні-сцени КВН. Під час концерту студенти не лише розважались, а й збирали гроші для воїнів АТО.

Ведучими заходу були Юлія Лашта та Борис Мосійчук. На сцені Культурно-мистецького центру виступив із привітання гурт «Time Will Tell». Родзинкою заходу став виступ танцювального колективу факультету.

Зарядили позитивом студенти у складі збірної сміху, що називається «Збірна ректора». А також глядачів розважили відео-привітанням від студентів, викладачів і працівників Університету.

Окрім того, у перерві між виступами ведучі проводили розіграш лотерейних білетів. Учасники лотереї виграли різноманітні призи. Під час концерту нагородили студентів, що виграли конкурси, які відбувалися упродовж тижня економічного.


 

«Загалом концерт пройшов доволі успішно. Студенти проявили креатив та творчі здібності. Було багато подарунків і торт на завершення. Найбільше мені запам’ятався виступ команди КВН та відео-привітання. Це величезна робота всього факультету», – поділився своїми враженнями студент Владислав Данильченко.   







 

Автор: Вікторія БРОДОСЮК

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39