Для реконструкції спортивного комплексу в Оженині потрібно три мільйони гривень

02 Липня 2020, 19:00
4320

За дорученням голови райдержадміністрації виконуючий обов'язки начальника відділу культури, молоді та спорту Дмитро Білюк перебував в Оженинській сільській раді.

Про це повідомили на сторінці Острозької районної державної адміністрації в Facebook.

Спільно із директором Оженинської ДЮСШ Миколою Кулінцем він оглянув, як проходить процес реконструкції спортивного комплексу (колишнього стадіону «Цукровик») та обсяг виконаних робіт. На спільній зустрічі із сільським головою Аллою Дикою обговорили питання подальших перспектив та можливостей по закінченню відновлювальних робіт адмінкорпусу стадіону та навколишньої інфраструктури.

«Алла Іванівна розповіла, що у поточному році із сільського бюджету на дані цілі виділено 747,0 тисяч гривень. Вже підвели воду та частково вирішили питання водовідведення. Майже повністю відновлений дах приміщення. Питання щодо реконструкції даної споруди піднімалось на зустрічі з керівником області Віталієм Ковалем та знаходиться на контролі в голови Острозької райдержадміністрації Олександра Харчука. Всі зацікавлені особи проводять роботу щодо залучення коштів із різних джерел для закінчення ремонту даного об’єкту, загальна вартість якого становить близько три мільйони гривень», – зазначили на сторінці.



 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024