На вулицях Острога встановлять 48 відеокамер

04 Квітня 2017, 10:06
5288 Джерело: Кордон

На сесії Острозької міської ради, яка відбулася 31 березня, із міського бюджету виділили 300 тис. грн на встановлення камер відеонагляду на вулицях та автошляхах міста.

З метою реалізації державної політики у сфері профілактики правопорушень та боротьби із злочинністю міська рада виділила кошти на встановлення 48 камер відеонагляду на виїздах та виїздах з місто та у місцях масового перебування людей.

Ця програма передбачає фінансову підтримку з боку органів місцевої влади для забезпечення профілактики та запобігання правопорушень. Метою програми є усунення передумов та учинення правопорушень, забезпечення конституційних прав та свобод людини.

Депутати підтримали рішення одноголосно, тому є велика ймовірність, що вже незабаром у нашому місті встановлять відеокамери. Це повинно допомогти поліції виявляти правопорушників, запобігати злочинам та вчасно їх розкривати.

Нагадаємо, що під час сесії також було заслухано звіти директорів комунальних підприємств Острога: директора КП «Водоканал»  Івана Войтова та директора КП «Теплоенергія» Віталія Хведася.

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024