Через звільнення директорки Острозької ЗОШ І-ІІІ ступенів батьки готові вийти на протест

29 Червня 2020, 17:40
На фото Любов Тимчук 7392
На фото Любов Тимчук

Через звільнення директорки Острозької ЗОШ І-ІІІ ступенів Тимчук Любові батьки школярів готові вийти на акцію протесту.

Про це повідомили в спільноті Острог – Європейське місто у Facebook.

«Просимо Вас у вівторок 30.06. 2020 о 8.00 приєднатися до акції-супротиву діючий владі, яка незаконно винесла на розгляд сесії питання про звільнення висококваліфікованого директора школи #3 Тимчук Л.О.
Ганьба депутатам: Аршинову Г., Бондарчуку В, Гнатюк О., Зінчуку Ю., Миронюку В., Олішевському О., Скороходу, Степанюку В., Стратюку, Ткачуку І., Хмаруку Т., які на угоду владі, знаючи про порушення закону, не підтримали Тимчук Л.О. при укладанні угоди на посаду директора.
Цим самим влада, переступаючи закон, свавільно, без наказано, вседозволено намагається ліквідувати школу», – повідомили в спільноті.

Читайте також: В Острозі відбулася чергова сесія міської ради

Коментарі
30 Червня 2020, 19:05
Це все, на що ви здатні - передерти з ФБ? Сьогодні був мітинг. Чому ви таке хороше ЗМІ не вийшли і не підтримали батьків? Ундір не дозволяє чи вже починаєте Шикеру лизати? Розумію: скоро вибори...
30 Червня 2020, 19:18
Функція ЗМІ - висвітлювати події, журналісти мають займати нейтральну позицію або ж висловлювати її окремо у власному блозі, як це наразі популярно робити. А Вам, Жане, варто уважніше слідкувати за стрічкою сьогодні та вибачитися.
30 Червня 2020, 20:09
Прочитав вашу інформацію, яка з'явилася тоді, коли я писав свій коментар. Скажу вам, що журналісти повинні знати, що таке баланс думок, бо те, що ви написали, повний абсурд. Ви боїтеся копати глибше. І що з того, що працівники були на прийомі в мера? Що сказав мер, до чого домовилися?<br/>Перш ніж говорити про нейтральну позицію журналістики, почніть із себе, і не рекламуйте, де тільки можна депутата-декретника.<br/>Пишіть чесно й об'єктивно, бо після Нового року ваш ресурс став дном... Поверніться обличчям до людей в їхніх проблем.<br/>Успіхів!
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024