Міська рада розгляне петицію про реконструкцію острозького фонтану

03 Квітня 2017, 12:10
2770 Джерело: wikipedia.org

У четвер, 30 березня, електронна петиція про реконструкцію фонтану в центрі міста, автором якої є Максим Жуковський набрала 100 підписів, що є умовою для початку її розгляду. Петицію було створено 7 лютого, 30 березня вона набрала 11 останніх необхідних для розгляду голосів, а 31 березня прийнята до розгляду Виконавчим комітетом Острозької міської ради.

«Гадаємо, що реконструкція фонтану була б чудовим доповненням поступового відновлення та наведення ладу у центрі міста, адже поруч незабаром буде відкрито адміністративний корпус НаУ «Острозька академія», згодом і великий навчальний корпус, вже реконструйовано тротуар з одного боку проспекту Незалежності біля скверу.» – йдеться у петиції.

«То ж, з метою благоустрою та комфортного проведення часу мешканців та гостей міста, просимо міського голову та міську раду посприяти в здійснені реконструкції фонтану, який більше 20-ти років простоює, у зв'язку з чим відбувається його руйнування, він є надто застарілим, глибоким, що становить небезпеку для дітей, які часто бавляться поруч недіючого фонтану. Сквер навколо фонтану вирізняється великою відвідуваністю мешканцями міста, особливо в теплу пору року. Тому просимо Вас розглянути цю петицію як вимогу мешканців про захист своїх громадянських прав на благоустрій та розвиток міста» – просять острожани. 

Про результат розгляду буде поінформовано додатково.

За матеріалами прес-служби Острозької міської ради.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром