Острозький замок потрапив у дитячу розмальовку

09 Квітня 2017, 17:30
5126 Джерело: facebook.com

На Рівненщині випустили 100- примірників дитячої розмальовки «Рівненщина туристична», в яку потрапив і наш Острозький замок.

Розмальовка, як розповіли в обласному управлінні культури і туризму, стала продовженням проекту «Рівненщина туристична», в межах якого торік був виготовлений буклет із зображеннями 30 туристичних об’єктів Рівненщини.

Зображення для буклету виконав рівненський художник Олексій Огонь. З тих 30 туристичних об’єктів обрали ТОП-10 найцікавіших і найвідвідуваніших. І зображення їх помістили до виданої цього року дитячої розмальовки.   

До розмальовки потрапили зображення: Острозького та Дубенського замків, Тунелю кохання, Тараканівського форту, музею бурштину. Базальтові стовпи та інші туристичні об’єкти.

«Виникла ідея зробити щось цікаве для дітей для того, щоб діти мали можливість розмальовувати ці об’єкти, дорослі мали можливість одночасно з ними працювати, розказувати їм про наші туристичні родзинки. Тобто це вже такий сімейний проект. Там є малесенькі малюночки в кольорі подані, щоб видно було, де яким кольором замальовувати» –  розповідає Заступник начальника обласного управління культури і туризму Ярослава Гаврилова.

 

Надрукувала розмальовку рівненська друкарська фірма «Інсайт». Вартість одного примірника книжечки - 9 гривень. Витратили на розмальовки кошти з обласного бюджету, передбачені програмою розвитку туризму на Рівненщині.  На жаль, у вільному продажі розмальовки немає, адже ці 1000 примірників призначені лише для безкоштовного розповсюдження на виставках.


 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024