Олександр Шикер звернувся до підприємців стосовно роботи ринку

05 Червня 2020, 13:00
4441

Міський голова Олександр Шикер звернувся до острозьких підприємців, аби пояснити ситуацію щодо роботи ринку «Явір-95» в період карантинних обмежень.

Текст звернення оприлюднили на сайті Острозької міської ради.

«При здійсненні діяльності ринку, комісією з представників виконавчого комітету Острозької міської ради та Острозького районного управління ГУ Держпродспоживслужби у Рівненській області 4 червня 2020 року було проведено обстеження даного підприємства.

Відповідно до складеного за результатами обстеження акту, виявлено ряд недоліків у роботі ринку:

- не усі торгові місця обладнані захисними екранами між продавцями і покупцями із плівки або пластику;
- не створені умови для видалення використаних засобів індивідуального захисту;
- не проводиться постійне інформування відвідувачів ринку щодо встановлених обмежень, яких необхідно дотримуватися та про профілактику коронавірусної хвороби COVID-19;
- не вивішено інформаційні листівки, постери на вході;
- необхідність забезпечення оператором ринку контролю за дотриманням вимог щодо профілактичних заходів протидії поширення корона вірусної хвороби COVID-19 та оперативного усунення порушень.

Як бачимо, усі наявні застереження можна легко усунути. Тож звертаюся до адміністрації ТОВ «Явір – 95» та усіх підприємців, які здійснюють діяльність на території даного оператора ринку: пропоную вам спільними зусиллями усунути наявні недоліки і зробити ринок безпечним місцем здійснення торгівельної діяльності під час карантину. Від ваших спільних зусиль залежить не лише безпека покупців, а й безпека ваша особисто та ваших родин.

Крім того зазначу, що є крайній термін усунення даних недоліків – це 7 червня 2020 року. У разі виявлення порушень при наступному інспектуванні, буде скликано позачергове засідання комісії ТЕБ та НС для вирішення питання закриття ринку.

Тому, вкотре наголошую: наша безпека – у наших руках! Дотримуймося вимог карантинних обмежень і будьмо здоровими!», – заявив Олександр Шикер.

Читайте також: Олександр Шикер звернувся до підприємців щодо стихійної торгівлі

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024