Автівка в кюветі: подробиці аварії з постраждалими у Милятині

25 Травня 2020, 14:51
4064

На Острожчині в аварії травмувалося двоє осіб

Автопригода сталася 24 травня, близько 19:00 у селі Милятин. Про це інформує пресслужба поліції Рівненщини.

Поліцейські на місці події встановили, що 23-річний житель Києва, водій «Skoda Fabia», не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався із керуванням на заокругленій ділянці дороги, внаслідок чого автомобіль занесло на зустрічну смугу руху, де зіткнувся з автомобілем «Opel Zafira» під керуванням 39-річного рівнянина. Від удару автомобіль «Skoda» злетів у кювет.

У водія «Opel» медики діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, перелом пальця руки, осаднення колін. У пасажирки іншої автівки, 23-річної киянки – закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забій поперекового відділу хребта, закритий перелом кісток тазу. Обох госпіталізували до Острозької центральної районної лікарні.

Водій автомобіля «Skoda» отримав незначні травми й від госпіталізації відмовився.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчі Острозького відділу поліції розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. Обидва водії за зовнішніми ознаками були тверезі, однак у них відібрали зразки крові для визначення сп’яніння.

Транспортні засоби поміщені на територію місцевого відділу поліції.

Читайте також: Водійка тролейбуса не надала переваги в русі: деталі аварії з постраждалими у Рівному





 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024