Керівника Острозького держлісгоспу громадські активісти обвинувачують у хабарництві

18 Березня 2017, 12:32
7626 Джерело: zdolbunivcity.net

Нещодавно рівненська журналістка Тетяна Закордонець опублікувала на своїй сторінці у соціальній мережі «Фейсбук» фотокопію звернення на ім’я генерального прокурора Юрія Луценка та міністра внутрішнійх справ Арсена Авакова від імені «громадськості Рівненщини». 

В ньому йдеться про нібито створену цілу корупційно-злочинну мережу у лісовому господарстві Рівненщини. У відкритому листі згадуються імена керівників лісгоспів та обласних керівників лісової сфери, одним із тих, хто фігурує у зверненні є керівника Острозького лісгоспу Михайла Крука.  Разом із ним згадуються прізвища: Мисько, Кислюк, Фізик, Сухович, Івашинюта, Білий, Олексієвець та Ониськевич. Їх звинувачують у корупції.

Острозькі лісники виступили проти мораторію на суцільні рубки лісів в заповідниках


Нагадаємо, що 5 березня міністр УМВС Арсен Аваков звернувся до населення України через Фейсбук, аби повідомити про затримання на Рівненщині одразу кількох керівників держлісгоспів, пише  Радіотрек.

«Затримали в.о. начальника і екс-керівника Управління лісового та мисливського господарства Рівненської області та 8 директорів лісгоспів, які «сумлінно» працювали навіть на вихідні дні.» – йдеться у повідомленні міністра.

Також цікаво, що сайт, який пов’язують із екс-головю Рівненської обласної ради Михайлом Кирилловим, натякнув у матеріалі від 6 березня, що серед затриманих «лісових директорів» можуть бути 5-ть чинних депутатів облради від БПП, серед яких і Крук Михайло Адамович керівник ДП «Острозький лісгосп», разом з ним згадуються:

Мисько Олександр Степанович ДП «Володимирецький лісгосп»

Петрук Анатолій Васильович ДП «Рокитнівський лісгосп»

Сухович Віталій Миколайович ДП «Висоцький лісгосп»

Фізик Ігор Васильович ДП «Клеванське лісове господарство»

Але чи дійсно названі люди затримувалися правоохоронцями, наразі невідомо.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024