Острозький фермер потрапив на першу сторінку відомої газети

17 Березня 2017, 17:08
3876

Острозький фермер Анатолій Третяк потрапив на першу шпальту відомого волинського видання «Сім`я і дім». 

Садовод з острожчини облаштували на своєму обійсті теплицю-термос для вирощування екзотичних фруктів. Уже 10 років подружжя Третяків зі села Прогрес Острозького району ласує власноруч вирощеними лимонами, апельсинами, мандаринами, бананами та іншими тропічними фруктами.

Також на сторінках газети ви можете прочитати про життєвий шлях родини Косачів, що тісно переплітається з Волинським краєм. Село Запруддя теж освячене перебуванням Лесі Українки,Олени Пчілки, Івана Франка... Довгий час Запруддя (у давнину належало до Ковельського повіту, тепер – село Камінь-Каширського району) було відсутнє на карті перебування Косачів: чи то через забуття, чи з інших причин. Тож ми вирішили нагадати, як там упродовж 1901–1907 років проживала з родиною тітка Лесі Українки Олена Антонівна Тесленко-Приходько.

Також читайте про те, як равликів «працевлаштували» у салоні краси. Усе більшої популярності на Волині набуває новий напрямок у косметології – равликотерапія. Відвідувачі деяких салонів краси з обережністю ставляться до цієї новації в індустрії. Проте є й ті, хто вже познайомився із молюсками та переконався в користі процедур із черевоногими.


 

Коментарі
20 Лютого 2019, 18:02
Підскажіть будоаска номер до Анатолія Третяка щоб заказати цитрусові рослини
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024