Оженинська школярка стала призеркою Всеукраїнського конкурсу «Історія і уроки Голокосту»

18 Травня 2020, 13:35
Джерело: Фейсбук 4017
Джерело: Фейсбук

Учениця 10 класу НВК «Оженинська ЗОШ ІІІІ ст ліцей ДНЗ» ім Т Г Шевченка Нікітчук Анжела здобула друге місце на конкурсі «Історія і уроки Голокосту».

 

Про це повідомили на сторінці Оженинського навчально-виховного комплексу у Фейсбук

З 15 по 17 травня 2020 року проходив 20-ий ювілейний Всеукраїнський конкурс учнівських робіт «Історія і уроки Голокосту» імені І.Б.Медвинського, який щорічно організовує і проводить український центр вивчення історії Голокосту. Конкурс відбувається завдяки фінансовій підтримці постійних партнерів УЦВІГу – Посольства держави Ізраїль України та Асоціації єврейських організацій та общин України (ВААД України).

«З огляду на ситуацію, що склалася у світі через поширення COVID-19, а також карантинних обмежень, запроваджених в країні, захист дослідницьких робіт відбувався в онлайн-форматі. Для участі в захисті конкурсанти та наукові керівники завчасно отримали програму фінальної частини конкурсу та детальну інструкцію з використанням комп'ютерного додатка Zoom. На конкурс було представлено 205 робіт з усієї України.

У фінальну частину компетентне журі відібрало 38 робіт з двох секцій - дослідницької і творчої. 3 дні напруженої роботи, хвилювань, збоїв всесвітньої Інтернет-мережі привели нас усіх до результатів, які для Нікітчук Анжели, учениці 10-го класу нашого навчального закладу (науковий керівник Гущук Т.О.), яка дебютувала в конкурсі такого масштабу і блискуче справилась з роботою стали суперуспішними. Наша вихованка отримала 2-ге почесне місце. Вітаємо юну дослідницю, яка знайшла інтерес і величезні внутрішні ресурси для реалізації такої роботи в часи освітнього карантину та бажаємо їй подальших успіхів та віри у власні можливості. На переможницю чекають нагороди та екскурсія до столиці», – прокоментували на сторінці.

Джерело: Фейсбук
Джерело: Фейсбук

Читайте також: В Оженині школярі відзначили Міжнародний день рідної мови

 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром