Проєкт з Острога переміг в обласному конкурсі розвитку територіальних громад

14 Травня 2020, 15:00
Новий молодіжний простір 3244
Новий молодіжний простір

Створений сучасний молодіжний простір у підлітковому клубі за місцем проживання «Надія» переміг в обласному конкурсі розвитку територіальних громад.

Про це повідомили на сайті Острозької міської ради

«Створення сучасного молодіжного простору в підлітковому клубі за місцем проживання «Надія» – це продовження великої стратегії відродження закинутого, вологого підвалу, де проводили час діти, грали в настільний теніс, у сучасний молодіжний клуб, де могли б бути комфортні умови й цікаві забави. Минулого року ми теж подавали свій проєкт на конкурс розвитку територіальних громад від РОДА, який мав назву: «Облаштування тренажерного залу «Повір у себе» у нежитловому приміщенні підліткового клубу «Надія». 

Проєкт переміг, отримав фінансування у коефіцієнті 40% на 60% від обласної та міської влади близько 110 тисяч гривень., таким чином з однієї кімнати ми зробили сучасний тренажерний зал. У тому ж 2019 році за допомогою волонтерів «Будуймо Україну разом»  залучених коштів Міністерства молоді та спорту України, ми змогли зробити ремонт у двох кімнатах для коворкінгу та гри в настільні ігри.

Ще одну, найбільшу кімнату, покращили своїми власними силами та силами місцевих меценатів та спонсорів. Саме тому найбільш логічно було рухатися далі і писати проєкт на наповнення простору необхідним мультимедійним обладнанням, таким як: проєктор, екран, фліпчарт, ноутбук, крісла, стіл, полички, та найголовніше провести інтернет для того, щоб проводити кінопокази, вечірки, відеолекторії. А в кімнаті для коворкінгу, молодь зможе проводити свій вільний час, працюючи за комп'ютером!

Зараз нам виділяють 53 тисячі гривень з обласного бюджету, та співфінансування з міського бюджету передбачає 79 тисяч гривень», – прокоментували відділ проєктно-інвестиційної діяльності виконкому Острозької міської ради та 
відділ з питань молоді та спорту

Читайте також: Конкурс «Гальшка 2020» від Острозької академії пройде в онлайн режимі

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024