У Вельбівному виник конфлікт щодо розробки піщаного родовища

12 Травня 2020, 12:55
Фото зі сторінки Людмили Ковальчук 6539
Фото зі сторінки Людмили Ковальчук

В Острозькому районі розгорнувся скандал у зв'язку із проведенням робіт по розробці піщаного родовища на території Вельбівно.

Місцева депутатка Людмила Ковальчук опублікувала на своїй сторінці Фейсбук звернення до громадян, у якому йдеться, що доступ до піщаних родовищ отримали через підставних осіб.

«Наразі станом на 7 травня 2020 р. на території Вельбівненського -3 родовища вже відбувається робота по розробці піщаного родовища. Важливим є те, що це родовище знаходиться поруч з автомобільним шляхом державного значення з однієї сторони, а з іншої строни неподалік знаходиться водосховище Хмельницької атомної станції.
Прошу як житель та громадський активіст Вельбівненської сільської ради допомогти в цій справі, а саме у викритті прихованих намірів отримати доступ до піщаних родовищ через законне оформлення земельних ділянок у власність на території цих родовищ на підставних осіб, притягнення учасників цих дій до відповідальності та скасування прав власності на земельні ділянки та інших договорів пов’язаних з цими земельними ділянками над Вельбівненським 3 та Вельбівненським 2 родовищами», – зазначила Людмила Ковальчук.

Про це журналісти «Район.Острог» поцікавилися у сільського голови Вельбівного Зелемського В'ячеслава Володимировича.

«Я підтверджую, що усі земельні ділянки приватизовані законно, у нас є пакет відповідних документів. Також досліджено та підтверджено, що ця розробка відповідає екологічним нормам. Приватні підприємці, які нею займаються, також є нашими інвесторами, які допомагають Вельбівному розвиватися», – прокоментував В'ячеслав Зелемський. 

 Наш сайт слідкує за розвитком подій.

1
Фото зі сторінки Людмили Ковальчук
Фото зі сторінки Людмили Ковальчук

Читайте також: «Без працівників з України буде катастрофа»: що чекає на галузь фруктів та овочів у Польщі

Коментарі
12 Травня 2020, 16:54
Це знову Ундір щось мутить?
12 Травня 2020, 17:43
"...усі земельні ділянки приватизовані законно, у нас є пакет відповідних документів". І яке ж було призначення ділянок для приватизації ???
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024