Спікери з Острозької академії в «Живій бібліотеці»

12 Березня 2017, 21:53
3056 Джерело: РадіоТрек

11 березня у Рівному вперше відбувся унікальний захід «Жива бібліотека», під час якого всі охочі  могли поспілкуватися із цікавими та відомими особистостями. З-поміж чотирьох запрошених спікерів двоє представляли Острозьку академію: криміналіст і графолог Сергій Гонгало та релігієзнавець й езотерик Віталій Щепанський.

Сергій Гонгало розповідав присутнім про особливості «прочитання» почерків. Слухачі також мали нагоду разом із науковцем проаналізувати власні записи. Кажуть, що дізналися про себе багато нового, але й сам Сергій Гонгало розповів те, чого вони іншим не говорили.


Мене перестали пускати в школи, ‒ розказав Сергій Гонгало РадіоТрек, ‒ адже коли я приходив, то сказав дітям, що гарний почерк – це почерк рабів. Адже людина, яка весь час виконуватиме чужі вказівки пише гарно. Тому й роботодавці набирають людей з гарним почерком, аби «раби слухняно гребли на галері». Як тільки з’являється людина з поганим почерком – це буде бунт на кораблі.

 

Віталій Щепанський, також викладач Острозької академії, який деякий час стажувався на острові Шрі-Ланка, розповідав не про подорожі, а про те, що здебільшого цікавило людей – його погляд на сучасні релігії, політику та різні магічні культи.


Усі присутні надзвичайно задоволені заходом та сподіваються на наступні зустрічі в форматі «Живої бібліотеки».

 

За матеріалами РадіоТрек.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024