В Острозі можна отримати закордонний паспорт

20 Червня 2017, 13:10
15622

З середині лютого Острозький підрозділ УДМС України в Рівненській області розпочав приймати документи на оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон. Підрозділ вже обладнаний технічно і підключений до каналів зв’язку та може самостійно надавати адміністративні послуги населенню з оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон та ID- картки.

Адреса: м. Острог, вулиця Луцька 1

Графік роботи паспортного столу

Для оформлення закордонного паспорта громадянина України для виїзду за кордон подаються:

  • Паспорт громадянина України. Оригінал і 2 копії 1,2 та 5,6 (за наявності інформації) а також сторінок зі штампами реєстрації
  • Довідка про присвоєння ідентифікаційного номера (оригінал і копія 1 екземпляр).
  • Паспорт громадянина України для виїзду за кордон та проїзний документ дитини (у разі їх наявності навіть якщо термін дії їх закінчився -оригінал та копія 1-ї сторінки).

Дітям молодше 12 років:

  1. 1 фотографія 10х15 см (глянцева, обличчя - 80% фотографії на білому фоні, без рамок, куточків та ін.). 
  2. 2 фотографії 3,5х4,5 см (глянцеві, обличчя - 80% фотографії на білому фоні, без рамок, куточків та ін.). Усі фото однакові!
  3. Свідоцто про народження дитини
  4. Ідентифікаційний код дитини (при наявності)
  5. Громадянські паспорти обох батьків + копії всіх заповнених сторінок, а також присутність обох батьків при подачі документів.
  6. Якщо один з батьків не може бути присутнім при подачі документів, то потібно нотаріально завірена заява на виготовлення закордонного паспорту.

Дітям старше 12 лет:

  1. Свідоцто про народження дитини
  2. Ідентифікаційний код дитини (при наявності)
  3. Громадянські паспорти обох батьків + копії всіх заповнених сторінок, а також присутність обох батьків при подачі документів.
  4. Якщо один з батьків не може бути присутнім при подачі документів, то потібно нотаріально завірена заява на виготовлення закордонного паспорту.
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром