Острожани розповіли чого для повноцінного відпочинку не вистачає в Острозі

07 Березня 2017, 18:51
5563 Джерело: Postpaper

Наука стверджує, що людина більшу частину свого життя проводить за роботою, на відпочинок природа виділила часу менше. Тому, людина прагне до розвитку за межами своїх професійних обов’язків. Що ж з культурного відпочинку пропонує нам Острог?

Острожани хочуть щоб в Острозі було більше закладів для активного відпочину з дітьми.

Іванна Баламожнова, жителька Острога

Я вважаю, що в Острозі є все: спортивні майданчики, художні й музичні школи для дітей, навчальні заклади абсолютно різного типу і діапазону, є нічний клуб, різні ресторани та кафе. Цього для Острога цілком достатньо.

Кінотеатр є занадто дорогим задоволенням, адже купувати ліцензію на кожний фільм – це дорого, хіба якимось чином відкривати філіал від великого кінотеатру, але з досвіду міста Нетішин - це не достатньо вигідно, а кінотеатр зі старими фільмами в Острозі вже був і проіснував він недовго.

Боулінг – це занадто дороге задоволення для місцевих, і він також швидко закриється.

А ось каток можна спробувати відкрити, це було б цікаво та весело для людей різних вікових категорій.

Іванна Солецька, жителька Острога

Потрібні заклади для дитячого відпочинку, та для людей які надають перевагу здоровому способу життя, заклади в якому люди читають книги, обмінюються інформацією, п'ють каву, чай, щось студентського типу, наприклад, кав`ярня-книгарня.

А ще було б добре, якби відкрили заклад для допомоги літнім людям, в яких немає дітей чи родичів.

Галина Максимчук, жителька Острога, аспірантка Національного Університету «Острозька академія»

Загалом, я не дуже часто відвідую розважальні заклади міста, тож не маю побажань щодо того, чи потрібен у місті, наприклад, паб, більярдна чи кальянна. Але зважаючи на те, що маю дитину-дошкільника хотіла б, щоб в Острозі був заклад для дітей, де можна було б не тільки побавитися як з однолітками, так і дитині з батьками, а й якісно пообідати, тобто, щоб меню закладу було адаптованим саме до дитячого харчування різних вікових категорій. А ще, як на мене, бракує закладу для тихого, інтелектуального спілкування.

Олександр Зубицький, житель Острога, випускник Національного Університету «Острозька академія»

Басейн, притулок для собак, але одна справа, які я хочу бачити, а зовсім інша, що буде рентабельно для потенційних інвесторів. Напевно найбільш перспективним для розвитку Острога буде відкриття нового корпусу ОА.

Діана Шевчук, жителька Острога:

Незавадила б дитяча кімната, бо у нас немає навіть парку, аби з дітками погуляти. А так всього вистачає.

Іван Голодюк, будівельник

Я би сказав, що було б добре відкрити каток і басейн для активного відпочинку з дітьми. А ще ми з дружиною помітили, що в острозі немає куди піти з дитиною. Я про те, що жоден заклад міста не пристосований до відпочинку з дітьми. Немає елементарних речей: стільчика для годування чи дитячого куточка. А ще потрібно відкривати побільше спортивних майданчиків, щоб була здорова нація.

Автор: Денис АЛЕЙНІКОВ

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024