Радник Міністра молоді та спорту України в Острозі: про можливості та комунікації

07 Березня 2017, 18:03
2808

У понеділок, 6 березня, відбулась зустріч студентів Острозької академії з радником Міністра молоді та спорту України Павлом Булгаком. Випускник НаУ «Острозька академія» розповів у форматі Alumni Talks про можливості для молоді, урядові комунікації та відповів на запитання студентів.

Павло Булгак випускник спеціальності політологія, зараз працює у Міністерстві молоді та спорту України. Він розповів про нові можливості, які з’явилися за останні 2 роки для молоді, а саме премії Кабінету міністрів.

«Ми зробили презентацію, а також ролик. Ролик робили власними силами. Ми його запустили на сторінці Міністерства молоді і спорту у фейсбук. У нас там десь 25-30 тисяч підписників. Пішли репости, репости, репости…Таким чином ми отримали станом на сьогодні більше 235 заявок на 20 премій», – розповідає радник Міністра молоді та спорту Павло Булгак.

Друга частина його розповіді була присвячена урядовим комунікаціям. Павло Булгак наголосив на тому, що потрібно ділитися інформацією «внутрішньої кухні» міністерств й надавати доступ до неї всім громадянам.

«Як на мене, такі штуки дуже круто проводити, але не тільки зустрічі офлайн. Можна і в онлайні спілкуватись  з різними представниками міністрів. По-перше, студенти можуть дізнаватися про проекти, якими займається міністерство, тому що інформація про них губиться в тому інформаційному шумі, який зараз створюється. По-друге, такі зустрічі дуже круто проводити, бо ми бачимо, що наша влада відкрита. Говорять, що всюди зрада, влада нічого не робить, але приходиться розуміння, що це перебільшеня. І по-трєте, враження в мене залишились позитивні, бо я побачила, що наше міністерство щось робить і вони вдосконалюються», – ділиться своїми враження після зустрічі студентка Ірина Гоюк.


 

Автор: Вікторія БРОДОСЮК

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром