Адвокати безкоштовно допомагатимуть медикам у юридичних питаннях. КОНТАКТИ

23 Квітня 2020, 12:30
2751

Програма Адвокат майбутнього, разом з адвокатами у 20 регіонах України започаткувала проєкт безкоштовного юридичного консультування для медиків.

Адвокати учасники проєкт усім охочим медичним працівникам надаватимуться безкоштовні усні та письмові консультації онлайн та телефоном. Про це йдеться на сайті «Адвокати майбутнього» pro bono для медиків

Адвокати програми за ініціативи адвокатки Наталії Бухти розпочинають проєкт і готові консультувати pro bono медичних працівників України, які беруть участь у подоланні пандемії, спричиненої COVID-19.

 Хто такі адвокати та адвокатки з програми «Адвокат майбутнього»?

Це – адвокати, які прагнуть надавати правничу допомогу, відповідно до найвищих етичних стандартів, бути ефективними лідерами у власній професійній спільноті та у впровадженні суспільних змін, займати активну громадську позицію. 

Хто може скористатися безоплатною консультацією адвокатів?

Медичні працівники, які сьогодні – на передовій боротьби з коронавірусом, а саме: лікарі, медсестри та медбрати, інші медичні працівники, які залучені до подолання пандемії в Україні.

Яка форма консультацій адвокатів?

Консультації надаються в усній або письмовій формах. Формат комунікації — за домовленістю з адвокатом у кожному окремому випадку: електронна пошта, телефон, месенджери тощо.

На які питання можна отримати відповіді?

Адвокати/-ки надаватимуть консультації з цивільного та адміністративного права. Тобто можна звернутися з питань медичного, трудового, спадкового, сімейного, житлового права та інших підгалузей права. Також медики можуть звернутися щодо адміністративних правопорушень, пов’язаних із порушенням карантинних заходів. Учасники проєкту розраховують, що консультації надаватимуться у разі потреби захисту прав та інтересів саме медичних працівників, які сьогодні – на передовій боротьби з коронавірусом.

Як обрати адвоката для консультацій?

Нижче розміщена інформація про кожного адвоката проєкту «Адвокати майбутнього pro bono для медиків». Ви можете обрати адвоката за населеним пунктом, який найближчий до Вас або ж за іншими зручними для Вас критеріями.

Адвокат/-ка, якого/яку ви обрали, може перенаправити Ваш запит на іншого колегу, який є більш компетентним у галузі права, до якої відноситься Ваше питання. Адже адвокати, як і лікарі, можуть спеціалізуватися у вузьких галузях права.

Як можна зв’язатись з адвокатом?

  1. написати лист на електронну пошту з темою: «Консультація для медика» і викласти інформацію, яка потребує консультації юриста.
  2. написати sms або повідомлення в будь-якому доступному вам з адвокатом месенджері.
  3. зателефонувати у встановлені години консультацій; адвокат/-ка може бути зайнятий/-та іншою роботою, і якщо не зможе відповісти одразу, то зателефонує Вам пізніше.

Якщо Ви обрали телефонний дзвінок, то адвокати розраховують на Ваші звернення з 10:00 до 18:00. Також Ви можете узгодити з адвокатом зручний для вас обох час та канал комунікації.

Як віддячити проєкту та адвокатам?

Ми будемо вдячні за заповнення форми зворотного зв’язку за цим посиланням після отримання консультації. Також Ви можете написати відгук на пошту програми «Адвокат майбутнього» [email protected] або залишити відгук на сторінці програми у Facebook https://www.facebook.com/tomorrowslawyer.org

Спільнота «Адвокатів майбутнього» рада допомогти медичним працівникам у часи найбільшого навантаження на систему охорони здоров’я і зробити свій внесок у подолання пандемії, спричиненої СOVID-19.

Адвокати та адвокатки програми «Адвокати майбутнього» в проєкті pro bono для медичних працівників:

Рівне

Луцьк

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39