Потрібна допомога з курсовою: скільки студентові коштуватимуть власні лінощі?

28 Лютого 2017, 12:12
3184

Ще трішки, і на вулиці всіма барвами забуяє весна. А отже, у багатьох студентів пропаде бажання проводити час над конспектами і підручниками. На сьогодні є чимало організацій і приватних осіб, які можуть написати для вас роботу будь-якої складності. Редакція Район. Острог вирішила довідатися і узагальнити ціни на послуги написання робіт на замовлення.

Так, есе студенту коштуватиме від 100 гривень, контрольна робота - від 150, реферат також від 150. Ціни на наукові роботи вищі: теоретична курсова для 1-2 курсу коштує від 300 гривень, курсова з елементами практичного аналізу (3-4 курси) від 500 грн. Дипломну (на здобуття ступеня бакалавра чи спеціаліста) напишуть за 1500 грн, а магістерська коштуватиме 2000 і більше.

Наукова стаття обійдеться в 300-400 гривень, якщо ж до статті потрібне розширене резюме (багато видань зараз вимагають анотацію на 200-250 слів. – ред.) англійською, її вартість зросте на 50-100 гривень.

За термінове виконання також доведеться доплатити від 30-50 гривень за есе чи контрону, до 500-1000 грн за дипломну.

Більшість виконавців наголошують на індивідуальному розрахунку вартості роботи залежно від складності теми та обсягу.

В анонімному коментарі для Острог. Район про те, які студенти найчастіше замовляють роботи, розповіла людина, яка вже тривалий час виконує роботи для інших: «Своїх клієнтів я умовно ділю на три групи. Перша - інпланники, які вже працевлаштовані. Такі люди зазвичай добре платять і мало вимагають, але найчастіше у них вже "згоріли" всі терміни, тож роботу потрібно здати терміново. Друга категорія - молоді мами-студентки. Ці вимагають мало, але й платять неохоче. Третя категорія - найважчі роботи - Замовниками є студенти стаціонару, які хочуть витягнути на стипендію. Зазвичай вони мало платять (бо студенти) і багато вимагають (бо треба добру оцінку). Окрема група, це люди, які здобувають освіту так би мовити постфактом - давно працюють, але потребують диплом по спеціальності. Вони часто взагалі не відвідують занять, не уявляють як організований навчальний процес, а при замовленні вимагають мало не фантастичних досліджень і обрахунків».

А ми попри значне навчальне навантаження, нагадуємо студентам про принципи академічної доброчесності і вимоги щодо самостійного написання всіх видів робіт. І пам'ятайте: наскільки якісно не була б виконана замовлена робота, для вас вона не стане ні здобутим досвідом, ні набутими знаннями.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024