В Острозі молодь змагається за посаду голови Братства спудеїв

25 Лютого 2017, 15:02
5086 Джерело: vk.com

У четвер, 23 лютого, у НаУ «Острозька академія» відбулися дебати між кандидатами на посаду голову Братства спудеїв. Серед цьогорічних висуванців старожили студентського життя, четвертокурсники Сергій Дорош​ та В'ячеслав Бондар, компанію їм склав амбіційний першокурсник Дмитро Свердлюк.

Кожен із кандидатів представив свою програму. Варто зауважити, що усі хлопці уміло володіють словом та можуть дати влучні відповіді на провокаційні питання.

В'ячеслав акцентував увагу на розвитку та розширенні культурно-мистецького спрямування духу студентів, зберігаючи вже сталі традиції Братства.

Сергій закликав єднатись в спільних прагненнях, наголосив на потребі контролю за поліпшенням рівня освіти.

Дмитро ж має на меті підняти та закріпити рівень наукової діяльності спудеїв.

Мирослва Клічук, чинний голова братства, так охарактеризувала претендентів на цю посаду: «Кандидати - цілеспрямовані особистості. Сергій і В'ячеслав - активні організатори й учасники багатьох загальноакадемічних заходів, Дмитро - хоч тільки перший курс, проте теж встиг проявити свою зацікавленість у громадській роботі: він є членом Волонтерського корпусу БС. Бажаю хлопцям успіхів у подальшій громадській роботі. Думаю, що незалежно від результатів виборів, кожен із них зможе зробити свій внесок у діяльність студентського самоврядування"

Хто стане новим головою студентського братства вирішать студенти у вівторок, 28 лютого.



1

 

Автор: Надія ЛЕВКІВСЬКА
Джерело фото: ВХайпе Острог & ОА​

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром