В Острозі ввели режим надзвичайної ситуації

26 Березня 2020, 15:55
4608

На позачерговому засіданні виконавчого комтету та засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуації ввели режим надзвичайної ситуації.

Про це повідомили на сайті Острозької міської ради.

З 26 березня 2020 року додатково забороняється виробництво та реалізація готових справ власного виробництва в магазинах, гіпермаркетах, торгових домах, автозаправочних станціях, кіосках, палатках, МАФах, транспортних засобах, приготування та реалізація вуличної їжі, в т.ч. чаю, кави, гамбургерів на АЗС.

Додатково дозволяється торгівля ветеринарними препаратами, кормами, пестицидами і агрохімікатами, насінням і садовим матеріалом, роздрібну торгівлю посівними матеріалами, добривами, засобами захисту рослин, а також підприємств, які здійснюють виробництво та реалізацію харчових продуктів з дотриманням

Крім того  керівникам підприємств, організацій та установ необхідно забезпечити режим роботи з розрахунку один відвідувач на 10 кв.м. площі торгівельного (операційного) залу та мінімальну відстань між персоналом і покупцями у 2 метри із встановленням спеціальних позначок.

Читайте також: Під час карантину на Рівненщині соціальні працівники подбають про літніх людей

 

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024