Хор Свято-Миколаївської церкви відвідав польське місто Берунь

19 Лютого 2017, 10:17
4388 Джерело: facebook.com

З 12 по 14 лютого хор Свято-Миколаївської церкви УПЦ КП міста Острога взяв участь у святкуванні Дня Св. Валентина у польському місті-партнері Берунь.

Учасники хору проживали у берунських родинах. Хочеться відмітити, що місцеві жителі радо зустріли острожан. Їхня щирість, душевне тепло, доброта і опіка супроводжували українців впродовж усього перебування в Беруні.

«Я почувався як вдома у родині Беати і Пйотра Барон», - розповідає учасник хорового колективу, вчитель Острозької спеціальної школи-інтернату для дітей з вадами слуху Сергій Корнійчук.

Приємною несподіванкою було те, що ця родина через пана Сергія передала іграшки та солодощі у дитячий садок «Ромашка». Пані Беата працює вихователем у дитячому садочку в Беруні і вирішила зробити невеличкий сюрприз для острозьких дітлахів. Зі слів пані Беати, вона підтримувала зв’язок з нашим дитячим садком, але останнім часом спілкування чомусь припинилось.

Сергій Андрійович виконав цю благородну місію, передавши подарунки острозьким дітлахам, у яких світилися очі та не зникала посмішка з маленьких облич.



 

Нагадуємо, що влада міста Берунь та мешканці міста неодноразово надавали допомогу ліками і військовим обмундируванням для воїнів-острожан, які воюють на сході. У лютому 2016 року заступник бурмістра Себастьян Мацьов разом з депутатами привезли зібрані берунцями кошти для потреб дітей та молоді. Ті кошти вкладено у будівництво спортивно-ігрового майданчика «Веселий дворик», що біля вулиць Антона Павлюка та Городище. 

Коментарі
19 Лютого 2017, 13:43
Знову немає посилання на першоджерело :-(
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024