Острозькі школярі побували на екскурсії у відділенні поліції

18 Лютого 2017, 12:32
3037 Джерело: Острозький відділ поліції ГУНП

На минулому тижні в Острозький відділ поліції ГУНП в Рівненській області завітали учні 9-х та 11-х класів Острозьких загальноосвітніх шкіл з метою ознайомлення з роботою, завданнями, принципами та структурою Острозької поліції.

З учнями провели бесіду на правову тематику, під час якої для школярів наголосили на необхідності дотримуватися правил особистої поведінки. Також учням нагадали, що малолітні особи не можуть перебувати в розважальних закладах без супроводу батьків, або осіб, які їх замінюють, в період з 22.00 год до 6 год ранку.

Після бесіди школярам провели екскурсію по адміністративній будівлі Острозького відділення поліції. Учнів ознайомили та продемонстрували методику виявлення та вилучення слідів папілярних узорів пальців рук на різних типах поверхонь Також розповіли про методику виявлення та вилучення слідів взуття на снігу, за допомогою гіпсового зліпка.

На завершення учні та педагоги подякували за цікаву екскурсію та отриману інформацію, а поліцейські побажали дітям успіхів у навчанні та наголосили на необхідності дотримання норм Закону у повсякденному житті.



За матеріалами прес-служби Острозького відділення поліції.

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024