«Громадська рада Острога» – організація, яка об`єднає активних містян

17 Лютого 2017, 11:53
3118

В Острозі створюють нову громадську організацію, яка за словами ініціативної групи, має на меті об'єднати громадян заради вирішення спільних проблем.

У четвер, 16 лютого, відбулися установчі збори громадської організації для активних мешканців міста. В ході засідання було обрано голову організації та затверджено статут.

Було декілька варіантів назви, за які кожен охочий міг проголосувати у мережі Фейсбук. Більшістю голосів новостворену громадську організацію було вирішено назвати «Громадська рада Острога». Головою організації обрали Олега Ширяєва, який і був ініціатором створення організації для активних острожан, які прагнуть власноруч покращувати житті в рідному місті.

«Ми не можемо конкурувати з владою, але ми можемо покращити життя в нашому місті точковими проектами – зазначив один із представників ініціативної групи Роман Шулик. -– Робота організації будуватиметься на принципах повної відкритості та прозорості. Кожен охочий матиме можливість ознайомитися з рішеннями, які приймають члени організації та внести свої пропозиції».




 

Коментарі
17 Лютого 2017, 14:39
Клоуни...громадська організація...з 5 присутніх....яка мета..покращення? вже багато було таких......
17 Лютого 2017, 16:56
Знаю я цього самообраного голову організації ще з волонтерських часів. Багато обіцяв і нічого не зробив. Труться тільки там, де їм вигідно. Покращити хочуть тільки собі. А людей збирають тільки для масовки. Гидко дивитись на цю дурню.
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром