В Острозі шукають патронатну родину

19 Березня 2020, 15:30
Острозька міська рада 2977
Острозька міська рада

З ціллю пошуку патронатної родини в місті Острозі відбувся Круглий стіл.

Про це повідомили  на сайті Острозької міської ради.

Засідання було проведено працівниками центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді 16 березня в приміщенні Острозької міської ради.

На зустрічі були присутні заступник міського голови з гуманітарних питань Оксана Ситницька, головний спеціаліст з питань праці та сімейної політики УПСЗН Олена Гаврилюк, завідувач сектору з питань опіки, піклування та всиновлення служби у справах дітей Тетяна Баталова, представник Української церкви Християн Віри Євангельської Алла Гуріна, начальник сектору превенції Острозького відділу поліції ГУ НП в Рівненській області Алла Тимощук, начальник відділу освіти Людмила Кухарук, в.о. старости села Розваж Ліна Гуріна.

Директор Острозького міського центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді Оксана Гловацька та провідний фахівець з соціальної роботи Катерина Кінах ознайомили присутніх з пріоритетами державної політики в запровадженні нового виду альтернативного виховання дітей, а саме патронатної родини та наголосили на необхідності її створення.

Читайте також: Острожанам пропонують створити патронатні сім'ї

Коментарі
20 Березня 2020, 09:08
З публікації не зрозуміло: потрібна сімя під конкретних дітей з Острожчини чи це просто розяснювальна зустріч з представниками громади час карантину? Якщо перше, то дали б контакти мобільні. Але ж найближчим часом ніхто ні кого патронувати не буде. Бо ж там паперів треба збирати не один місяць.
Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024