Острозьким ветеранам АТО пропонують психологійну реабілітацію

06 Березня 2020, 15:40
1710

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку проведення психологічної реабілітації учасників антитерористичної операції та постраждалих учасників Революції Гідності» для ветеранів АТО передбачене проходження психологійної реабілітації. 

Про це повідомляють на сайті Острозької міської ради.

Виконавчий комітет Острозької міської ради пропонує ветеранам АТО та учасникам Революції Гідності проходження психологійної реабілітації в ДП «Південь-Курорт-Сервіс», що знаходться на базі санаторію «Орізонт». Адреса: 67780, Одеська область, м. Білгород-Дністровський район, смт. Сергіївка, вул. Гагаріна, 1а.

Для проходження психологійної реабілітації учаснику АТО чи Майдану необхідно подати в управління праці та соціального захисту населення наступні документи:

  • заяву встановленого зразка;
    копії:
  • паспорта громадянина України (1, 2, 11, 12 сторінки);
  • довідки про присвоєння ідентифікаційного номера у Державному реєстрі фізичних осіб - платників податків та інших обов’язкових платежів;
  • довідки або іншого документа, що підтверджує безпосередню участь в антитерористичній операції;
  • посвідчення учасника бойових дій.

За детальною інформацією звертатись в управління праці та соціального захисту населення виконкому Острозької міської ради за адресою: м. Острог, вулиця Князів Острозьких, 22г. Телефон: 31805

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024