Розпочалася реєстрація на всеукраїнський онлайн-марафон енергоефективності

03 Березня 2020, 13:45
1738

Громадська рада при Міністерстві розвитку громад та територій України та Громадська спілка «Український форум енергоефективності і відновлюваної енергетики» запрошують представників підприємств, організацій, фахової спільноти з питань енергоефективності та всіх зацікавлених сторін взяти участь у роботі першого Всеукраїнського онлайн-марафону енергоефективності та енергозбереження.

Марафон буде проходити з 23 по 27 березня 2020 року у форматі інтернет-відеоконференції. Про це повідомляють на сайті Острозької міської ради.

Марафон має на меті залучити до участі відомих спеціалістів і стати інституційною платформою для формування партнерства між органами центральної виконавчої влади, представниками бізнесу, фінансових організацій та освітніх закладів для впровадження політик і програм з питань управління енергоспоживанням, зміни клімату та енергетики сталого розвитку.

Під час онлайн-марафону учасники одержать інформацію про сучасний стан реалізації державної політики у сфері енергоефективності (законодавство, енергетичні програми та плани тощо), діючі в Україні Програми технічної допомоги у сфері раціонального енергоспоживання та енергозбереження, аналіз ринку послуг з енергозбереження, відновлюваної енергетики та альтернативних палив, підвищення потенціалу освітніх послуг у цій сфері.

Участь у онлайн-марафоні безкоштовна (за умови завчасної реєстрації). Онлайн! Зі свого робочого чи домашнього комп'ютера, з будь якого міста світу.

Реєстраційна форма для участі у заході, а також інформація щодо спікерів, змісту програми першого тижня Всеукраїнського онлайн-марафону енергоефективності та енергозбереження оприлюднені на сайті відеоконференції за покликанням:

https://marafon.energy/?utm_source=oda.

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39