У сусідньому районі молодик зґвалтував 10-річну дівчинку

09 Лютого 2017, 16:38
2718 Джерело: Експрес

У середу, 8 лютого, близько 16 години у місті Здолбунів невідомий чоловік зґвалтував п’ятикласницю, коли та поверталася зі школи додому. Правоохоронці оперативно встановили та затримали нелюда, який перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Дівчинка поверталася зі школи додому. На вулиці за нею послідував невідомий чоловік. Коли по дорозі школярка зайшла в громадську вбиральню, він пішов за нею і почав примушувати до статевого акту неприроднім способом. Дівчина кричала і намагалася втекти, але зловмисник наносив удари і погрожував, приставляючи до горла побиту пляшку, аби вона мовчала.

Зрозумівши, що свої наміри не вдалося здійснити в туалеті, чоловік розстелив на снігу куртку та вступив у статеві зносини неприроднім способом.

Упродовж години працівники Здолбунівського відділення поліції розшукали, затримали зловмисника та доставили у відділення. Ним виявився 22-річний раніше судимий мешканець Рівненського району. Слідчі вже затримали його в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

У поліції проводять досудове розслідування за частиною 3 статті 153 (насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом) Кримінального кодексу України. Відомо, що він вже відбував покарання за вчинення грабежів, і нині перебуває на лаві підсудних за вчинення вимагання, тож тепер йому загрожує 15 років за ґратами. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру та обрання міри запобіжного заходу у виді тримання під вартою.


 

Про це повідолмяє відділ комунікації поліції Рівненської області

 

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39