Студенти Острозької академії проведуть благодійний захід на підтримку Миколи Пшеничного

29 Лютого 2020, 16:15
3191

Студенти Національного університету «Острозька академія» організовують благодійну акцію в цілях допомогти письменнику Миколі Пшеничному.

Як відомо, він тяжко хворий, та бореться з онкозахворюванням, очікуючи допомоги з боку держави чи влади. Полегшити його стан можуть сильні знеболювальні препарати, грошей на які в родині не вистачає. 

«...ноги не поміщаються в шкірі, так болить...», – розповідає по телефону про Миколу Пшеничного його дружина Любов. Відомі українські письменники Пшеничні, які живуть у Мирогощі, – багатогранні особистості, засновники міжнародних літературних премій та автори унікальних у світі літературно-дослідницьких видань. Микола догорає...
Рівненська організація Національної спілки письменників України звертається до усіх небайдужих людей допомогти коштами, хто скільки зможе! Не для лікування...Просто для знеболювального, якого на день потрібно на 4 уколи. На жаль, великий поет і дослідник сьогодні живе від укола до укола...», – написала на своїй сторінці в facebook голова Рівненської обласної організації НСПУ Ірина Баковецька.

Студенти Острозької академії вирішили приєднатися до зборку коштів. Атмосферний та затишний літературний захід «Метафора добра» відбудеться у вівторок, 3 березня, у Мистецькій галереї НаУОА. Початок о 15:30 год.

«Щиро віримо, що формула: література+добро=чудо ніколи не підводить. Гарантуємо творчу атмосферу, теплий чай та смачне печиво. Наповнимо цей день поезією та добром разом!», – закликають організатори.

Кошти можна перерахувати на карту Приватбанку 4731219117990527 – Пшенична Любов Антонівна, дружина.


 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39