В Острозькому районі відбудуться обласні змагання з пішохідного туризму

19 Лютого 2020, 13:00
1674

Громадська організація «Фонд молодіжних ініціатив «Крила» запрошують до участі в обласних змаганнях «Пригодницькі перегони «Ostroh trail-2020 «Пекельна гонка».

Захід планують провести 3-5 квітня в Острозькому районі. Про це повідомили на сайті Рівненської ОДА. 

До участі у змаганнях запрошуються команди в складі 2-5 осіб, віком від 14 та 16 років. Учасники, яким менше 18 років, повинні надати письмовий дозвіл батьків.

Головними організатори змагань: Громадська організація «»Фонд молодіжних ініціатив «Крила» за підтримки управління молоді та спорту Рівненської обласної державної адміністрації, відділ спорту та відділ освіти Острозької районної державної адміністрації, Національний природний парк "Дермансько-Острозький",
Проведення змагань та суддівство покладається на Головну суддівську колегію (далі – ГСК), яку формує Оргкомітет.

Програма змагань:

3 квітня 2020р. після 16:00 заїзд команд, та поселення у спортивному залі Острозької НВК гімназія за адресою: м. Острог, пл. Декабристів, 6.

4-го квітня о 8:30 команди у повному складі і з повним спорядженням вишиковуються для урочистого відкриття змагу і виходу на маршрут. Старт розпочинається по завершенні церемонії відкриття. Старт – загальний.

Командам за контрольний час потрібно подолати у повному складі маршрут, відмічаючись на контрольних пунктах. Проходження контрольних пунктів буде проводитися в довільному порядку протягом визначеного контрольного часу.
Змагання проводяться у трьох заліках:

І. З маршрутом протяжністю близько 50+ кілометрів.
ІІ. З маршрутом протяжністю близько 20+кілометрів.
III. Веломаршрут протяжністю близько 60+ кілометрів.

Маршрут 2-ї категорії складності (20км) буде розділено на дві вікові групи (Дорослі і молодь). Тобто команда де буде більше двох учасників до 18 років будуть в молодшій віковій групі.

Інші правила змагань та умови участі можна прочитати за покликанням.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50