В Українці відбувся чемпіонат села з волейболу

18 Лютого 2020, 15:50
1379

 В селі Українці Острозького району пройшов відкритий чемпіонат села з волейболу.

Турнір відбувся 16 лютого за сприяння сільського голови Юрія Косінського та директора Українківської ЗОШ І-ІІ ст. Надії Марискевич, був проведений відкритий чемпіонат села з волейболу, присвячений пам'яті односельчан – Віктора Климака та Андрія Барана, які загинули 1980 року в Афганістані.

На урочистому відкритті були присутні ветерани Афганської війни: голова об'єднаної міськрайонної спілки ветеранів Афганістану Володимир Прокопчук, Сергій Драчук, Володимир Корнійчук, Олександр Гіль. Також були присутні учасники бойових дій у Чехословеччині: Хмарук Олександр та Шевцов Юрій. Гості та учасники чемпіонату вшанували пам'ять загиблих хвилиною мовчання та поклали квіти до меморіальних дошок воїнів.

Перше місце зайняла команда «35+».

Друге місце посіла команда «Козаки» – наймолодша команда турніру.

Третє місце виборола команда «Адреналін».

Кращим гравцем турніру став Назарій Тищук. Слід відмітити майстерність та наполегливість команди «Ветеран», середній вік гравців якої склав 60 років.

Учасники отримали нагороди, а переможець – кубок чемпіонату, виконаний у вигляді богині перемоги «Ніки».

Учасники змагань одностайно підтримали пропозицію оргкомітету (голова - Ярослав Шишлик) щодо проведення відкритого чемпіонату с. Українки, присвяченого пам'яті Віктора Климака та Андрія Барана, щорічно в третю неділю лютого.

 














 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром