На території Острозького району має бути лише одна ОТГ

11 Лютого 2020, 17:13
Презентація нового проєкту 5599
Презентація нового проєкту

В Рівненській ОДА відбулося засідання міжвідомчої регіональної групи під керівництвом голови Рівненської ОДА Віталія Коваля. На засіданні прийняли зміни до проєкту моделі адміністративного устрою області, згідно з якими на території Острозького району має бути створена лише одна ОТГ – Острозька.

Участь у заході взяли народні депутати, обласні обранці, керівники районів, міст та ОТГ, сільські та селищні голови, представники Асоціації міст України, громадськість. Про це повідомляє сайт Рівненської обласної державної адміністрації.

Презентації нового проєкту моделі передували тривалі переговори з мешканцями населених пунктів та депутатами місцевих рад.

«Зміни ми приймали колегіально робочою групою. Можливо, не все всіх влаштовує, але ми враховували перш за все, необхідність забезпечити доступність освітніх, медичних та адміністративних послуг», - зазначив Віталій Коваль.

3
Острозька ОТГ
Острозька ОТГ
 

Коментарі
12 Лютого 2020, 00:27
Слоупоки ви шановні, ваш ресурс дно
12 Лютого 2020, 09:20
Ресурс часто просто копіює новини з інших сайтів. Але в цьому випадку варто було б і роз’яснити, що це рішення означає для жителів району, міста; що зміниться в управлінських структурах; влине чи ні це на фінансування. Людей цікавить конкретика.
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром