Учні з Острога та району серед кращих знавців англійської мови

10 Лютого 2020, 14:45
2981

В стінах Рівненської загальноосвітньої школи І - ІІІ ступенів № 13 відбувся ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з англійської мови. 

За перемогу змагались 81 учень закладів освіти області: 28 учнів 9-го класу, 27 десятикласників та 26 учнів 11 класу. Про це повідомляє сайт Управління освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації.

Ліщук Аліна Ігорівна, учениця 9-го класу навчально-виховного комплексу «Кутянківська загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів - дитячий садок» зайняла друге місце. Займалася з призеркою Ліщук Світлана Феофанівна.

Кулаковська Софія Петрівна, учениця 9 класу Острозького навчально-виховного комплексу «Школа І – ІІІ ступенів-гімназія» Острозької міської ради здобула третє місце. Готувала до олімпіади – Панюк Вікторія Анатоліївна.

Третє місце зайняв десятикласник Березецький Данило Сергійович, вихованець Острозького обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Костянтина Івановича Острозького. Готувала переможця Шакура Ольга Миколаївна.

Лавренюк Анна Юріївна, одинадцятикласниця Острозького навчально-виховного комплексу «Школа І – ІІІ ступенів-гімназія» Острозької міської ради також повернулася з третім місцем. Гузінська-Вавіліна Олена Валентинівна готувала призерку до олімпіади.

Читайте також: Учні з Острога та району – переможці олімпіади з української мови та літератури

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром