В Острозі на одного світлофора стало менше

29 Січня 2020, 16:30
7087

Близько 15:20 на перехресті проспекту Незалежності та вулиці Семінарська сталася ДТП.

Вантажний автомобіль наїхав на світлофор.

На місце аварії одразу прибув наряд поліції. Обставини наразі встановлюються.

 

Очевидці повідомляють, що відбулася ДТП через спробу обігнати іншого автомобіль. 


 


 

Коментарі
29 Січня 2020, 19:46
Ви читаєте те, що пишете? Чи вам словник подарувати?
29 Січня 2020, 19:57
&amp;quot;Журналізди&amp;quot; Район,Острог. вже не дивують своєю безграмотністю. ...&amp;quot;на перехресті проспекта&amp;quot; - проспектУ !!! <br/> А це вже феєричний перл&amp;quot;...наїхав на світлофора&amp;quot; - наїхав на світлофор !!!! &amp;quot; &amp;quot; із двома прицепами&amp;quot; - українською ніякий не прицеп, двієчники, а ПРИЧІП! І де вони побачили там їх ДВА ?? ??? Ще зразок стилістики від журналістів Район.Острог. &amp;quot;...обігнати іншого автомобіля&amp;quot; - чи не милозвучніше і простіше - обігнати інший автомобіль. Цікаво, журналісти випускники НаУОА??? Чи гордиться цими випускниками ректор Ігор Пасічник ?
29 Січня 2020, 20:17
Аскет, дякуємо за Ваш коментар. Дякуючи Вам, наш сайт стає кращим. Зі словом проспект - справді вийшло не гарно. Крім того, в цьому випадку слід зауважити, що слово світлофор у родовому відмінку однини - світлофора. Слово автомобіль у родовому відмінку однини - автомобіля.
30 Січня 2020, 14:55
Я вибачаюся , журналісти Район.Острог, але де Ви тут ( &amp;quot;автомобіль наїхав на світлофора&amp;quot; ) бачите родовий відмінок? Наїхав на кого ? На ЩО ?? На світлофор. Знахідний відмінок. Хоча б тому, що водій знайшов, таки, світлофор і наїхав на нього ( жартую). &amp;quot;....обігнати іншого автомобіля&amp;quot;. Обігнати кого ??? ОБІГНАТИ ЩО ??? Обігнати інший автомобіль. То й же ЗНАХІДНИЙ ВІДМІНОК. Як неоковирно звучить оце &amp;quot;обігнати іншого автомобіля&amp;quot;. Як же у Вас все запущено ! І морфологія і стилістика. Але не занепадайте духом, - навчайтеся! Тим більше, Ви користуєтеся комп'ютером і інтернетом. Ба більше, - самі творите в інтернеті. Більше наполегливості , старання і бажання навчатися!!!
31 Січня 2020, 01:40
Ви реально тупі? Як можна так безграмотно писати?<br/>Де ви там бачили перехрестя?<br/>Постанову КМУ почитайте: перехрестя - місце перехрещення, прилягання або розгалуження доріг на одному рівні, межею якого є уявні лінії між початком заокруглень країв проїзної частини кожної з доріг. Не вважається перехрестям місце прилягання до дороги виїзду з прилеглої території.
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024