Вельбівно: рятувальники перевірили пожежну безпеку

23 Січня 2020, 18:50
1806

Рятувальники сімнадцятої пожежно-рятувальної частини провели відпрацювання документів оперативного реагування на Вельбівенську сільську раду.

Як повідомляє Головне управління ДСНС України в Рівненській області, було це в Вельбівному 23 січня спільно з співробітниками Острозького міжрайонного сектору. 

«З метою успішного виконання основного оперативного завдання на надзвичайних ситуаціях, подіях, пожежах, персонал оперативно-рятувальної служби цивільного захисту повинен завжди перебувати у постійній оперативній готовності, мати високий рівень теоретичних знань та практичних навичок щодо ліквідації надзвичайних ситуацій, подій та пожеж», – публікує сайт Головного управління ДСНС України в Рівненській області. 

В ході відпрацювання:

  • провели перевірку наявності планів евакуації та їх достовірність, належне утримання шляхів евакуації та первинних засобів пожежогасіння;
  • перевірили джерела зовнішнього протипожежного водопостачання;
  • провели корегування відповідної документації та документів оперативного реагування на об'єкт. 

По завершенню відправцювання з працівниками провели інструктаж із правил пожежної безпеки та дій у разі виявлення вибухонебезпечних предметів та роздали листівки на відповідну тематику. 



 


 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024