Острозький та Ізяславський райони разом відзначили День Соборності

24 Січня 2017, 09:15
4304

20 січня делегація Острозького району на чолі з головою райдержадміністрації Богданом Туровичом та делегація Ізяславського району на чолі із головою Ізяславської райдержадміністрації Борисом Яцковим відзначили міжобласне свято Дня Соборності України під гаслом «Україна СОБОРНА! Україна ЄДИНА!».

Захід відбувався на території Ізяславського району, а саме у селі М’якоти. За три роки спільного святкування державного свята стало гарною традицією зустрічати дружні делегації на кордоні Хмельницької та Рівненських областей, на мості через річку Вілія. Хлібом та сіллю зустрічали гостей на Ізяславській землі. В селі М’якоти відбулося покладання квітів до могил загиблих учасників АТО, меморіального знаку «Односельчанам, які загинули за Україну» та до меморіальної дошки О.Мамлаю та В.Чепелюку. 

В приміщенні М’якотівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів відбулася екскурсія шкільним музеєм старожитностей, картинною галереє, музеєм історії села та завітали на виставкову експозицій «Куточок хліба».

З патріотичними словами та найкращими побажаннями, на заході виступили голова Острозької райдержадміністрації Богдан Турович та голова районної ради Валентина Стрілецька.

Гарним святковим дійством потішили гостей господарі свята, на закінчення якого усіх гостей свята пригостили короваями з Острозького та Ізяславського районів.




 

За матеріалами прес-служби Острозької РДА

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024