Кевін - улюблений новорічний персонаж острожан

22 Січня 2017, 09:08
3972

Впродовж тижня у нашій групі Вконтакті проводилося опитування на улюбленого новорічного персонажа з кінофільмів. Острожани могли обрати персонажів із запропонованого нами списку, або ж написати власний варіант.

 

Ми запропонували такі варіанти:

  • Кевін із кінофільму «Сам у дома». Маленький хлопчик, який на Різдво захищає власний дім від грабіжників, і в нього це виходить дуже добре.
  • Грінч із фільму «Грінч – викрадач Різдва». Жителі казкового містечка Ктограда дуже люблять святкувати Різдво. Але є той, хто ненавидить це свято – зелена істота Грінч. Живе він на високій горі з єдиним своїм другом, псом на прізвисько Макс, затаївши образу на жителів містечка. З самого дитинства однолітки сміялися з незвичайною зовнішністю Грінча. Пізніше у Грінча і городян виникла взаємна неприязнь. Щороку різдвяні веселощі і радість жителів Ктограда викликало у зеленого відлюдника роздратування і злість. І одного разу Грінч вирішив здійснити підступний задум - вкрасти у городян їх улюблене свято- Різдво
  • Поганий Санта із кінофільму ««Поганий Санта». Головний герой фільму, Уіллі - хтивий алкоголік, невдаха, який провів деякий час за ґратами. На даний момент він разом зі своїм напарником Маркусом, афроамериканцем-карликом, займається пограбуванням великих торгових центрів. Перед кожним Різдвом спільники влаштовуються працювати в магазин: Уіллі як Санта-Клаус, який розважає дітлахів, а Маркус - як ельф.
  • Силач Санта-Клаус із кінофільму «Силач Санта-Клаус» У переддень Різдва ексцентричний мільйонер Торн, м'язистий гігант, одягнувшись в хакі, бігає зі своїми друзями по місту, лякаючи поліцейських зброєю, що стріляє фарбою.
  • Ебенізер Скрудж із мультфільму «Різдвяна історія». Це вікторіанська повчальна історія про старого скупердяя Ебенізера Скруджа, який ненавидить радість і свята, який протягом однієї ночі змінюється на все життя. Всього за ніч до Ебенізера приходять три привиди. Дух Минулого Різдва відводить Скруджа в ті місця, де він народився, і показує йому минулі події, а також розлучення з нареченою через його черствий характер.

За результатами опитування беззаперечну перемогу здобуває Кевін набравши 48 голосів (85.7%). Друге місце посів Грінч – 4 голоси (7.1%), на третьому місці Поганий Санта -3 голоси (5.4%), а на четвертому місці Ебенізер Скрудж – 1 голос (1.8%), на останньому п’ятому місці Силач Санта-Клаус- не набрав жодного голосу (0%).



Як всі ми бачимо, роки йдуть, а Кевін популярності не втрачає.

Автор: Денис АЛЕЙНІКОВ

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024