Представили нового голову Острозької РДА

28 Грудня 2019, 12:22
5944

Олександра Харчука представили як нового голову Острозької районної державної адміністрації (РДА).

У суботу, 28 грудня, перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін представив нового очільника місцевої адміністрації. Участь в урочистому засіданні взяли депутати Рівненської облради Віталій Ундір і Михайло Крук, острозький міський голова Олександр Шикер і його заступники, голова райради Валентина Стрілецька, ексочільник РДА Богдан Турович та інші.

Спочатку Сергій Подолін зачитав розпорядження президента про при значення на посаду й представив Олександра Харчука.


 

«У нас немає конкуренції. Усі ми займаємося своїми справами. Наше завдання – будувати й розбудовувати наші землі. Я бажаю, щоб ви були дружніми й разом працювали на благо людей. Обласна адміністрація сьогодні прагне спрямувати вектор розвитку на консолідацію всіх сил для розбудови області», – підкреслив Сергій Подолін.

 

Своєю чергою Олександр Харчук подякував за довіру й коротко окреслив плани на майбутнє.

«На сьогодні Острожчина – мальовничий туристичний край, лицем якого на всеукраїнському і міжнародному рівні є Острозька академія. Це край, на території якого перетинаються шляхи сполучення Рівненської, Тернопільської і Хмельницької областей. Це край, де вдало розвивається сільське господарство. Це край, який десятиліттями показує, як в одній команді спільно треба працювати на розвиток рідної землі. Я глибоко впевнений, що завдяки синергії поміж установами, організаціями, бізнесом краю, ми зможемо виконати ті завдання, які перед нами стоять. Я особисто докладу максимум зусиль для того, щоб ця взаємодія тільки поглиблювалася», – сказав Олександр Анатолійович.

З-поміж сфер, над якими першочергово планує працювати очільник РДА, – залучення інвестицій, розвиток туристичного потенціалу, сільського господарства тощо.

Коментарі
28 Грудня 2019, 17:28
Хороше призначення! Терпіння і наснаги!
28 Грудня 2019, 20:15
Черговий манекен на нікому не потрібній посаді.
29 Грудня 2019, 10:02
Щоразу в таких випадках згадую "Свадьбу в Малиновке". Ну нічого ж не міняється ні в країні, ні в районі!
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39